СРЕЋАН ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ!

 

Почиње нова школска година! Ученици који похађају више од 30 средњих школа у Београду су и ове године са радошћу дочекани у Дому ученика средњих школа “Милутин Миланковић”.

Дом је попунио своје смештајне капацитете. Од 300 ученика који ће боравити у Дому, укупно је 98 првака, што је готово трећина домског капацитета.

Сви ученици ће боравити у потпуно реновираним и свеже окреченим собама, које су од ове године опремљене клима уређајима и новим комплетима постељине, пружајући тако додатни комфор и пријатнију атмосферу.

Родитељи су са поверењем испратили своју децу у нашу установу, свесни високог нивоа бриге и сигурности коју наш Дом пружа деци која у њему бораве.

Директор Дома, заједно са шефом васпитне службе, организовао је састанак са родитељима. На састанку су дискутоване све промене и унапређења која су већ спроведена, као и планови за даљи развој.

Посебна пажња посвећена је модернизацији кухиње, укључујући замену старих кухињских елемената новим, што ће додатно побољшати услове живота ученика. Родитељи су са задовољством примили ове информације, знајући да су њихова деца у сигурним рукама.

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.